پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

تقلای صهیونیست‌ها برای حذف جنایات خود از شبکه‌های اجتماعی

تقلای صهیونیست‌ها برای حذف جنایات خود از شبکه‌های اجتماعی رژیم صهیونیستی به دنبال محو جنایاتی است که در غزه مرتکب می‌شود و در این راه از شبکه‌های اجتماعی بهره می‌برد، این شبکه‌ها واقعیت را مخدوش می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه لبنانی النشره در گزارشی با عنوان «جنگ سایبری هدایت شده و ویرانگر؛ شبکه‌های اجتماعی در خدمت اسرائیل»، آورده است: بدون شک شبکه‌های اجتماعی به ابزاری برای سیطره در جنگ‌ها تبدیل و نقش آن طی سال‌های گذشته در روند تحولات بیشتر شده است. این جنگ از جنگ علیه غزه در سال ۲۰۲۱ تا جنگ کنونی در غزه پس از عملیات طوفان الاقصی تا جنگ اوکراین، همچنان ادامه دارد.

 

به نوشته النشره، رژیم اسرائیل به دنبال محو جنایاتی است که در غزه مرتکب می‌شود، در این راه از شبکه‌های اجتماعی بهره می‌برد، این شبکه‌ها نقش مخربی ایفا می‌کنند، واقعیت را مخدوش کرده و اوضاع را به نفع گروه دیگر یعنی تل آویو پیش می‌برند و احساسات بشری را به این سمت سوق می‌دهند.

 

«عبد قطایا» مدیر محتوای دیجیتال در smex و متخصص فناوری اطلاعات نمونه‌ای از ماجرای چهل کودک را مثال زد، جایی که اسرائیلی‌ها تایید کردند که حماس آن‌ها را سر بریده و شبکه‌های اجتماعی نقش مهمی در این باره و کتمان حقیقت ایفا کردند. اسرائیلی‌ها اهمیت شبکه‌های اجتماعی را می‌دانند و از آن استفاده می‌کنند. آن‌ها ارتباط قوی با شرکت «متا» دارند که شامل فیس بوک، اینستاگرام و واتس آب می‌شود. این اولین بار است که این شرکت فهرستی را منتشر می‌کند که حماس را تروریست می‌خواند.

 

وی می‌افزاید: علاوه بر آن در اینستاگرام Shadow Banning وجود دارد. به عنوان مثال اگر کسی یک استوری درباره فلسطین بگذارد، فقط به تعداد بسیار کمی از مردم خلاصه می‌شود و در فیس بوک همه چیز به حدی رسیده که اخبار مربوط به جنایات اسرائیل حذف می‌شود.

 

قطایا همچنین به واتساب و تلگرام اشاره و اضافه می‌کند: واتساب مدتی است که حزب الله و حماس را به عنوان افراد خطرناک طبقه بندی کرده و هر چیزی که در استوری پست کنند، اعم از عکس یا موارد دیگر، منجر به مسدود شدن حساب کاربری می‌شود.

 

وی تصریح می‌کند که تلگرام رمزگذاری نشده و اسرائیلی‌ها از آن برای انتشاره اخبار جعلی و گمراه کننده استفاده می‌کنند. وجهه این برنامه در حفاظت از داده‌ها خوب نیست.

 

«جورج خویری» رئیس سندیکای کارشناسان انفورماتیک در لبنان نیز می‌گوید: الگوریتمی وجود دارد که همه اخبار بد به نفع طرف معینی بکار برده می‌شود، اما اگر خبر برای آن طرف مثبت باشد، به شکل گسترده پخش می‌شود. درباره هوش مصنوعی هم تاثیر زیادی و بستگی به سیاستی دارد که شرکت‌ها هر روز اجرا می‌کنند، به طور مثال در زمان‌های خاصی، هشدار را افزایش می‌دهد، در حالی که در زمان‌های دیگر دقیقا برعکس عمل و آن‌ها را حذف می‌کند.

 

این رسانه لبنانی می‌نویسد: خلاصه اینکه اجازه دادن به اسرائیل برای ساکت کردن صدا‌ها در قضاوت افکار عمومی جهانیان تاثیرگذار است و منجر به ارتکاب جنایات بیشتر از سوی اسرائیل می‌شود، زیرا این جنایت ثبت نمی‌شود و عدم ثبت ادله بر جنایات اسرائیلی، به آن‌ها مجال ارتکاب جنایات بیشتری را می‌دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار